Ju nevojitet ndihme apo informacion me i detajuar per produktet tona
Mos hezitoni te na kontaktoni:
Telefono: (+355) 4 2344 843. Operatori Live

DIHR LAVASTOVIGLIE HT11ECO

DIHR LAVASTOVIGLIE HT11ECO

                                     

 • Funksionim i kapakut ne funksionet Start/Stop
 • Mundesi instalimi ne qoshe
 • Rezervuar i thelle
 • Filter pompe
 • Shume e lehte ne mirembajtje
 • Panel i siperm anti-pikim
 • I mundshem edhe version me zbutes uji
 • Pompe Shkelqyesi e inkorporuar
 • Termometra per rezervuarin e boilerin
 • Process teresisht automatik
 • Support koshi lehtesisht i levizshem

 

Karakteristika te vecanta

1.       Lan 40 kosha lavastovilje ne ore

2.       Madhesia e koshit 500x500 mm

3.       Lartesia e nevojshme 410 mm

4.       Lan 1440 gota dhe 720 pjata ne ore

                                                          

Kodi:                      HT11ECO

 

More in this category: « DIHR LAVASTOVIGLIE HT11