Ju nevojitet ndihme apo informacion me i detajuar per produktet tona
Mos hezitoni te na kontaktoni:
Telefono: (+355) 4 2344 843. Operatori Live

DIHR LAVASTOVIGLIE HT12

DIHR LAVASTOVIGLIE HT12

                                     

  • Kapak me veshje te dyfishte, te izoluar
  • Rezervuar ne forme karrige
  • Pompe vertikale vetepastruese
  • Rezervuar me filter te dyfishte, me sistem e mbledhjes se mbeturinave + filtrin e pompes
  • Shume e lehte ne mirembajtje
  • Panel i siperm anti-pikim
  • I mundshem edhe version me zbutes uji
  • Support koshi lehtesisht i levizshem

                                        

Karakteristika te vecanta

1.       Lan 60 kosha lavastovilje ne ore

2.       Madhesia e koshit 500x500 mm

3.       Lartesia e nevojshme 410 mm

4.       Lan 2160 gota dhe 1080 pjata ne ore

 

Kodi:                      HT12