Ju nevojitet ndihme apo informacion me i detajuar per produktet tona
Mos hezitoni te na kontaktoni:
Telefono: (+355) 4 2344 843. Operatori Live

DIHR LAVASTOVIGLIE GS50ECO

DIHR LAVASTOVIGLIE GS50ECO

                                     

  • Rezervuar i thelle
  • Dere me dy veshje
  • Qark i integruar thithje/shkerkim, per shkerkim te plote
  • Panel i siperm anti-pikim
  • Dere e sigurt
  • Pompe Shkelqyesi e inkorporuar
  • Cikel i plote automatik

                         

Karakteristika te vecanta

1.       Lan 30 kosha lavastovilje ne ore

2.       Madhesia e koshit 500x500 mm

3.       Lartesia e nevojshme 320 mm

4.       Lan 1080 gota dhe 540 pjata ne ore

 

Kodi:                      GS50ECO