Ju nevojitet ndihme apo informacion me i detajuar per produktet tona
Mos hezitoni te na kontaktoni:
Telefono: (+355) 4 2344 843. Operatori Live

Klientet Tane

Klasifikimi i klienteve aktuale eshte:

 • Institucione shteterore dhe private, Ambasada, etj
 • Bare, restorante, hotele, piceri, fast-foode, etj
 • Rishites
 • Familjare (kliente te ndryshem)

Klientet mund te bejne pagesat me kesh apo edhe nepermjet kartave bankare, ku per momentin punohet me Tirana Bank, BKT, dhe Raiffaisen Bank.

Klientet e kompanise:

 • Institucione shteteroresi Kryeministria, Kuvendi Popullor, Drejtoria e Sherbimeve Qeveritare, Prokuroria e Pergjithshme, INSTAT, Posta Shqiptare, etj
 • Ambasadat e huaja si: Ambasada Amerikane, Gjermane, Franceze, Daneze, Sllovake, etj
 • Rishites
 • Banka si: NBG, BKT, Banka Popullore, etj
 • Kompani celularesh si AMC, VODAFONE, etj
 • Klinika, kopshte, shkolla e univeristete publike dhe private.
 • Hotelet si: SHERATON, ROGNER, TIRANA INTERNACIONAL, DIPLOMAT, MONDIAL, COLOSSEO, RESORTI TROPIKAL, etj
 • Restorante, piceri, pasticeri e sherbim Cateringu si: JUVENILJA, ERA, KOLONAT, VENECIA, XIBRAKU, SOFRA E ARIUT, DAJTI PARK, etj
 • Supermarkete si: PRAKTIKER, BIG MARKET, MERKATORI, CONNAD, ETJ
 • Televizione si TOP CHANNEL, VIZION PLUS, NEWS 24, etj