Ju nevojitet ndihme apo informacion me i detajuar per produktet tona
Mos hezitoni te na kontaktoni:
Telefono: (+355) 4 2344 843. Operatori Live

Kush eshte Shpiragu

  • Eksperience mbi 15 vjecare ne treg
  • Staf i kualifikuar, me eksperience e i motivuar
  • Nje nga kompanite me me emer e cilesore ne tregun e pajisjeve te kuzhines (familjare e profesionale) e higjenes se saj
  • Rrjet i trajnuar e me eksperience shperndarjeje.
  • Njohuri te mira te tregut shqiptar, e marrdhenie shume te mira me te.

Zyra e Magazina Qendrore ne Tirane (Prane Ministrise se Jashtme), dyqane ne qendrat tregetare CasaItalia e Citypark. Gjithashtu Shpiragu ka edhe filialet e tij ne Vlore e Shkoder e Elbasan me adresa:

Shpiragu Vlore, Ish Magazinat e NTAN-së,Vlorë.
Tel: +355 33 23 03 55,
Mobil: +355 69 20 40 057

Shpiragu Shkoder, Lagjia "Ndoc Mazi", Rruga "Skenderbej", Pall. 166
Tel: +355 42 344 843
Mobil: +355 68 23 82 663

Shpiragu Elbasan,

Vizioni yne eshte SHPIRAGU te jete LIDER I PAZEVENDESUESHEM si ne tregun e pajisjeve te kuzhines (profesionale e familjare), ashtu edhe ne tregun e pajisjeve te higjenes e detergjenteve qe sherbejne per pastrimin e tyre, duke ofruar cilesine me te larte te produkteve e sherbimeve.

Misioni yne eshte te rrisim biznesin e sherbimet tona, si dhe ato te klienteve tane, duke siguruar cilesine me te larte te mundshme te produkteve e sherbimeve. Strategjia jone e mbeshtetjes se klienteve tane eshte e bazuar e gjitha ne kenaqesine pa kompromis te klienteve tane, dhe ne vazhdimisht perpiqemi te ofrojme paketa te plota moderne zgjidhjesh per te vleresuar e arritur kerkesat e tyre. Ne vleresojme mbi te gjitha marredheniet tona afatgjata me klientet tane.

VLERAT e Kompanise

  • Fokusuar ne qellime, objektiva e rezultate.
  • Komunikim efektiv.
  • Permiresim i vazhdueshem.
  • Sherbim cilesor duke vleresuar klientin.
  • Pune ne grup, ne partneritet e integritet.